WEEK 15

29 april tot en met 5 mei 2008

Deze week was Jesse's eerste koninginnedag. Dit jaar natuurlijk thuis gebleven. 's Morgens met Jesse over de rommelmarkt gelopen. Kopje koffie gedronken met ome Dennis en Naomi. Daarna via de Pekingtuin naar huis. Thuis via TV naar het museumplein gekeken. Aan het eind van de middag kwamen ome Hans, tante Lau Ria en Rosa om te eten. Lekker gyros gehaald en nadat ome Rein en tante Lies zich hadden gemeld met z'n allen naar de Pekingtuin gelopen waar diverse optredens, oa van JAMAI !! waren.. Maar papa vond de herrie toch een beetje zielig voor Jesse, dus ik ben met hem naar huis gegaan, om rond half 11 afgelost te worden door Bren. Nu was het papa's beurt, die dan ook gelijk pas om 2 uur thuis was :) De volgende dag kwamen ome Rein en tante Lies de fiets ophalen die was blijven staan. En 's avonds was het onverwacht opa en oma avond. Ze waren er alle vier ! Jesse was wel een beetje moe dus die is lekker naar zijn bedje gegaan. Eindelijk BBQ-en !!! Zaterdag was het eindelijk zover de tuin veranderd en Jesse maakte zijn eerste BBQ mee... Samen met H, L, R en R... Het duurde wel een uur voordat hij zijn karbonaadje op had, maar ja het was ook de eerste keer natuurlijk, en kluiven zonder tandjes valt niet mee... Jesse ging daarna lekker slapen en de "grote mensen" gingen een spelletje Party en Co. doen. Helaas hebben de dames gewonnen, maar jah die waren ook met z'n drieen he ;) Gisteren was Yco erg blij. Samen met Jesse naar het bos ! Dat is feest. En ome Rein en tante Lies gingen met hun jack russell Trixie ook mee... Heerlijk door het bos gelopen en op het eind op een terasje wat gedronken. Toen kwam ome Rein op het idee om de restjes BBQ van hun en ons samen te voegen en met z'n allen te gaan BBQ-en. Dat hoef je Jesse maar 1 keer te vragen natuurlijk !!!! Een druk weekje dus voor ons ventje. Hij wordt steeds wijzer en weet ondertussen ook wat schreeuwen en schaterlachen is. Vandaag een jaar geleden hadden we een positieve zwangerschapstest... Een eitje en zaadje waren op 19 april samengevoegd, en vanaf 5 mei 2007 was het aftellen geblazen tot 21 januari 2008 !!!

 

WEEK 16

6 mei tot en met 12 mei 2008

Met het lekkere weer van afgelopen week, hebben we vooral buiten geleefd. En Jesse vindt dat ook erg leuk. Flink om zich heen kijken, en genieten op zijn speelkleed dat op de grond lag. Ja dat vind Jesse wel wat. Afgelopen woensdag hebben opa en oma Kip opgepast en zijn met Jesse gaan wandelen bij de hertjes en de Wilhelmina vijver... Jesse vind dat natuurlijk erg leuk en opa en oma hebben wat geinige kiekjes gemaakt van hun kleinzoon... Die avond gingen we voor het eerst met Jesse naar tante Cisca want die was jarig. Dat was heel gezellig en Jesse heeft een rondje om de vijver van tante Cisca gemaakt en is daarna lekker op haar bed in slaap gevallen.... Donderdagavond hebben we bij Ikea een nieuwe tuinset gekocht, zodat we met onze vrienden gezellig konden BBQ-en. En dat hebben we gedaan !!! Eerst heeft tante Lau een half dagje opgepast, want Brenda was 's middags lekker vrij. En daarna vrijdag-zaterdag-zondag en maandagavond geBBQed... Zaterdag met ome Hans en Rein en tante Lau, Ria en Lies en natuurlijk Rosa... Zondag was het de eerste moederdag van Brenda. Jesse had een mooie blender voor mama "gekocht". Wel slim van hem, want het is eigenlijk een kadootje voor hemzelf... Want nu kan mama lekkere verse fruithapjes maken voor hem.. En dat is al gebeurd ook. Verse appels, peren en bananen gaan er bij Jesse wel in !!! Een geslaagd kado dus. Eerst zondagochtend bij opa en oma Kip langs, samen met Yco, dat was feest ! Bij de opa en oma leuk gespeeld op een kleedje op de grond en heerlijke limonade gedronken.. Daarna naar huis, want 's middags zouden opa en oma Vis en ome Jonny, Michel en tante Cisca komen BBQ-en.... Dat was erg gezellig en leverde natuurlijk weer leuke plaatjes op. En vandaag, maandag, de dag dat Jesse alweer 16 weken is geworden, heeft Jesse in de tuin gebadderd. Zijn gewone badje in de tuin gezet en leuk badderen. Alleen Jesse vond het wat minder geslaagd, en vond het maar gek. Hij was dan ook blij dat hij er weer uit ging... 's Avonds hebben we met ome Rein en tante Lies de "restjes" opge BBQ-ed. Vandaag ook de hele dag in de tuin "gehangen" en met Jesse gespeeld. Nu maar hopen dat het lekkere weer aan blijft houden...... Tot volgende week...

 

WEEK 17

13 mei tot en met 19 mei 2008

Na al die BBQ's en zo van afgelopen week, gunden we Jesse wel even zijn rust :)... Dus lekker veel thuis gezeten. Afgelopen woensdag mocht oma Vis voor het eerst een HELE dag oppassen. Dat was natuurlijk erg gezellig, en ome Sander was er ook nog even bij. Die heeft Jesse zelfs van zijn bedje af gehaald. Ome Sander had van de week ook nog eens groot nieuws: hij gaat trouwen, samen met tante Sil... Dus dat betekend weer een feestje, en daar houd Jesse wel van... Tegen die tijd kan hij met gemak de bruidstaart omschoppen of op de sleep van tante Sil gaan staan :) haha... Donderdag kwam Rosa op visite, want toen moest tante Lau werken. Dat was heel erg gezellig en Jesse en Rosa hebben samen op het kleed gespeeld, en Roosje heeft nog bij de konijnen gespeeld. Vrijdag was vaders vrij, maar die moest even naar het ziekenhuis, dus mocht oma Kip even oppassen... Verder was het voor Jesse lekker rustig, en vaders had samen met ome Hans het vrijgezellenfeest. Want die gaat op 4 juni trouwen met tante Lau. Vandaag had mama haar theorie-examen voor het rijbewijs, dus was vanmiddag oma Vis even de klos... Helaas is moeders niet geslaagd, maar volgende keer beter !! Jesse heeft voor het eerst sperciebonen op deze week.. In het begin vond hij het helemaal niks, maar nu is hij er van aan het smikkelen !!! Na een paar happen weet hij van geen ophouden !!! Maar dat was het weer voor deze week.. Tot SINAS !!!