18 JUNI 2009

Hallooo daar ben ik weer... Dat is lang geleden. Er is ook alweer een heleboel gebeurd.. Natuurlijk was er eerst moederdag.. Papa en ik hebben een lekker ontbijtje op bed gemaakt voor mama. En mama heeft van mij een draagzak gekregen voor mijn aankomende broertje. JA JE LEEST HET GOED.. EEN BROERTJE! krijg ik... Maar daar zeg ik straks meer over.. Moederdag is wel een gekke dag, want ik ben ook bij allebie de opa's en oma's geweest. Eerst naat de Kipjes, en daarna naar opa en oma Vis. Daar zijn we gaan steengrillen. Dat was wel lekker want mama had lekkere pannekoekjes voor mij gebakken, hele kleine. En als toetje had ik een lekker ijsje, waarvan mijn hele gezicht kon meegenieten hihi.. Verder ben ik natuurlijk weer veel bij mijn lieve opa's en oma's geweest. Bij opa en oma Kip hebben we ook lekker geBBQed en de 23e ben ik blijven slapen daar. Papa en mama hadden een BBQ met die mensen van de radio, en die vonden dat ik daar te klein voor was.. Maar ik vond het natuurlijk SUPERLEUK om bij opa en oma te blijven slapen. Ik ben met ze naar het bos en de kinderboerderij in Naarden geweest. Opa en Oma Vis en tante Sisca zijn de volgende dag geweest om de restjes op te BBQen.. Dat was erg leuk en tante Sisca ging gek rollen in het gras..

Laatst ben ik met papa. mama. ome Rein en tante Lies naar de dierentuin geweest.. Al die gekke beestjes weer gezien. Apen, olifanten noem maar op. Maar het leukste vind ik toch wel de kinderboerderij. Lieve bokjes en geitjes en er liep een hele grote kip, die was net zo groot als ik. Die vond ik wel erg lief.

Maar ik verklapte net al dat ik een broertje krijg. Papa en mama hebben gisteren weer foto's van de baby laten maken, en daarop was een piemeltje te zien, dus krijg ik een broertje. Ik vind dat wel leuk, kan ik straks lekker met hem spelen, en hem alles leren. Papa en mama kunnen alleen geen naam verzinnen.. Papa heeft ook elke keer rare namen.. Lodewijk, Johannes, Roderick, Boudewijn hihihi ik hoop maar niet dat dat het word, dan ga ik me wel een beetje schamen voor mijn broertje hoor.. Maar als ie echt lief is mag hij misschien zelfs wel met mijn auto's spelen.. een paar dan hoor ! Dus het word erg spannend, maar volgens papa en mama moet ik nog heeeeeel veeel nachtjes slapen... Dus geniet ik er nog maar even van dat ik de enige ben :) Er zijn weer veel foto's gemaakt, dus klik maar HIER om die te bekijken, jullie kunnen op de foto's wel zien dat ik erg druk ben, daarom ga ik zo maar weer gauw verder, tot gauw maar weer,

dikke knuffel, Jesse...