Hoi, ik ben Sem,

Ik ben jarig op 13 november en ben 4 jaar. Ik hou erg veel van eten. Het mag niet maar dat kan ik wel de hele dag. Na een tijd op de Dribbel "school" gezeten te hebben zit ik nu in groep 1B van de Amlia Astroschool. Ik vind het heeel erg leuk op school en heb veel vriendjes daar. Echt veel spelen heb ik nooit zo gedaan. Een spelletje op mijn eigen tablet vind ik erg leuk en buiten spelen vind ik helemaal leuk.

Ik ben gek op muziek draaien en kan goed dansen. Ik ken alle liedjes van Dirk Scheele uit mijn hoofd. Soms mag ik met papa muziek draaien, ik speel dan mee met mijn gitaar of op het keyboard.

Sinds vorig jaar is mama weer begonnen met paardrijden. Ik mocht ook een keertje mee en dat vond ik wel erg leuk. Samen met mijn nichtje mag ik nu af en toe pony rijden. Ik ben dan heel serieus en vind het erg leuk. Mijn lievelingsfilm is de verschrikkelijke ikke en Lorax en het verdwenen bos. Maar de laatste tijd moet ik ook erg lachen om Buurman en Buurman. Dat zijn twee heel onhandige buurmannen...

Om nog meer foto'svan mij te zien kun je verder kijken opdeze site,

Groetjes Sem.