21 Januari was het zover. Onze oudste werd zeven jaar. Een echt grote jongen dus. Wat hem normaal niet lukt, lukte vandaag wel. Gelijk zijn bed uitkomen :) Hij mocht gelijk zijn kado uitpakken. Een televisie voor op zijn kamer. Natuurlijk was papa gelijk de klos en mocht hem gelijk aansluiten. Zo gebeurde het dat Jesse na een half uur vanaf zijn bed TV kon kijken. Helaas moest Jesse ook naar school, dus aankleden, eten en hopsa naar school. Eenmaal thuis natuurlijk gelijk chillen op bed...

Vier dagen later vierden we zijn feestje thuis. Mama had een mooie Spongebob taart gemaakt, en er kwam veel visite. Jesse kreeg een vishengel, heel veel Lego, waaronder een station en extra rails en nog veel meer. Erg verwend dus weer. Hij liet na een tijdje de visite dan ook achter en begon boven op zijn kamer met het bouwen van het station... Aan het eind van de avond was het natuurlijk weer balonnen knallen :)

Omdat het vlak na zijn verjaardag erg druk was vierden we zijn feestje voor zijn vriendjes pas op 7 februari. Rond een uur of twaalf verzamelden de genodigden zich en gingen we vlak daarna naar het treinstation. Ja! een hele tour met zoveel kids. Gelukkig kon Sam-Sophie's moeder, Saskia, meerijden. Met zijn allen de trein in en op weg naar Amersfoort. Dat was op zich al cool ! In Amersfoort lopend naar de Pathé bioscoop, waar we naar de nieuwe film "Spongebob - Spons op het droge" gingen. We hadden een arrangement waarbij Jesse bij ontvangst een kadootje kreeg, en als grote verrassing kregen we allemaal een rondleiding. Een kijkje in de koeling, snoep zelf popcorn scheppen... Toen eenmaal de film begon kregen we allemaal een zak snoep, popcorn, wat drinken en een opblaasding. Met zijn allen naast elkaar keken we naar die gele spons met zijn vriendje Patrick. Zelfs papa vond het wel een leuke film :) Helaas heeft Lotte, een vriendinnetje van Jesse, niet veel meegekregen van de film. Ze was ziek maar wilde echt graag mee. Halverwege de film was ze in slaap gevallen. Toen de film was afgelopen, gingen we met zijn allen naar de MacDonalds. Ook daar werden de kids bedolven met kadootjes, vlaggetjes en een dier gemaakt van een ballon. Eenmaal de buikjes volgegeten liepen we terug naar het station en namen de trein richting Baarn. Daar stond Saskia ook te wachten om de kids na een vermoeiende dag weer naar huis te brengen... Een geslaagd feest !!

FOTO'S FILM1 FILM2