WEEK 36

23 tot en met 29 september 2008

Zoww leuk feestje in het vooruitzicht vrijdag :) Helaas was er ook geen leuk moment. De opa van mama, dus Jesse's overgrootopa, is overleden. het ging al lange tijd niet goed, maar nu ging het zo snel bergafwaarts, dat hij het niet meer redde.. Dus wel erg dubbel, een begrafenis en bruiloft in een week. Vaders had woensdag vrij. Toch heb ik ons kleine draakje bij opa en oma Kip gebracht, zodat ik in alle rust de keuken kon witten. Stralend wit nu weer :).. Ook moest vaders met ome Hans mee, want zijn gips ging van zijn arm.. En dan vrijdag, ome Sander en tante Cil gaan trouwen. En ons kleine mannetje gaat voor het eerst logeren. Dat zal vreemd zijn, zowel voor papa en mama, als ons kereltje. 's Morgens al weggebracht naar opa en oma, maar die kwamen hem even 's middags langs brengen om er voor te zorgen dat wij trotse ouders wel met onze superzoon op de foto komen. Dus dat plaatje gemaakt en dan zien we Jesse pas de volgende dag weer :( Ome Sander en tante Cil zien er prachtig uit... een sprookjespaar. Nu nog even "JA" zeggen op het gemeentehuis en dan feessie :) Helaas moest Jesse het allemaal missen maar papa en mama hadden het heerlijk naar hun zin.Ook HEERLIJK gegeten en gedanst... En dan weer thuis en dan naar bed zonder dat ons zoontje in de kamer naast ons ligt... Helaas was vaders gewoon om kwart over zes wakker. Slapen is er dan niet meer bij, maar om Jesse al om 6 uur bij opa en oma op te halen gaat toch wat ver.... Een paar keer omdraaien dan maar. Half tien, toen stonden we bij opa en oma voor, om de super baby weer in onze armen te sluiten. Jesse heeft het SUPERgoedgedaan. Heerlijk geslapen en gespeeld. Want opa en oma hebben nu ook een box. Met een playcenter en dat vindt Jesse helemaal super. Hij kan nu helemaal uit zijn dakkie gaan.. Bakkie koffie en daarna weer lekker naar huis. Ik ging met ome Rein zaterdagavond naar een concert van Rowwen Heze in Utrecht en mama en tante Lies gingen oppassen. Zondag lekker relaxen en gisteren ging Jesse WEER naar opa en oma Kip. Nu omdat we de begrafenis hadden van opa "Zaag"... Dus dit was een rare drukke week........ Komende week weer even rust :)

 

WEEK 37

30 september tot en met 6 oktober 2008

Na de drukke week vorige week werd het deze week tijd om even heerlijk te relaxen. Woensdag ging Jesse naar tante Lau om opgepast te worden. Voortaan gaat Jesse elke woensdag naar tante Lau of opa en oma Vis en dan elke vrijdag naar opa en oma Kip. Dus een kleine wijziging in het oppasschema. Woensdag hebben we lekker bij ome Hans en tante Lau gegeten. Toen "verraade" Rosa dat ze een broertje of zusje krijgt, dus gezinsuitbreiding voor Hans en Lau !!!! Vrijdag dus naar opa en oma Kip.. Dat was ook weer superleuk, en Jesse kan daar heerlijk over de grond kruipen en doet daar dan ook super !! Ook een flinke wandeling stond weer op het programma. Gelukkig hebben opa en oma veel foto's gemaakt van Jesse. Ook heeft Jesse een kadootje van ome Rich en tante Anita gekregen... Een hond die blaft in een autootje. Dat is weer nieuw en Jesse raakt er dan ook niet mee uitgespeeld. Zaterdag bleven ome Hans, tante Lau, Rosa en ..... eten en ging ome Hans muziek draaien. Even later kwamen ook opa en oma Vis gezellig op visite. Zondag zijn we naar ome Rein en tante Lies geweest om te gourmetten, dat was natuurlijk smullen geblazen, en Jesse heeft daar flink zitten crossen in zijn loopstoel. Vandaag had Jesse een slaapdag, lekker luieren de hele dag. Zijn tweede tandje wordt ook al steeds groter en met die twee tandjes kan hij ook al aardig bijten. Hij begint steeds sneller te worden. Hij valt tegenwoordig vooral op zijn billen en kruipt en staat nu ook overal in de woonkamer. Het gaat supersnel met zijn ontwikkeling. Elke week zie je wel weer wat nieuws. Hij zwaait nu ook terug als je naar hem zwaait, en als hij in de spiegel kijkt zwaait hij naar zichzelf... Nog steeds volop genieten dus.... Verder hebben we 28 oktober een gesprek in UMC Utrecht, alwaar we hopen dat ze daar een broertje of zusje voor Jesse kunnen "maken" :) :) :) Ook weer spannend dus !!!

 

WEEK 38

7 tot en met 13 oktober 2008

38 weken "oud" is ons mannetje alweer. Van de week hebben we de filmpjes van de eerste weken weer eens gezien. Erg leuk, maar ook ontroerend, dat zo'n mannetje zich zo snel ontwikkeld. Gegroeid is hij als kool en het lijkt steeds sneller te gaan. Nog even en hij staat voor 2 euro de auto te wassen.. haha.. Afgelopen woensdag is hij bij opa en oma Vis geweest. Dat was even geleden, en hij vond het dan ook weer eens superleuk bij opa, oma en Jackie de kat.. Lekker kruipen, spelen en knuffelen. Ook lekker geslapen.. Oma heeft weer een paar leuke foto's gemaakt toen mama de dag ervoor even met Yco op visite kwam. Vrijdag waren opa en oma Kip weer aan de beurt. Ook daar vermaakt Jesse zich prima, kruipen en in de box spelen vind hij helemaal super! Natuurlijk ook weer een wandelingetje naar de Wilhelminavijver en de eendjes voeren.. Onderweg kwamen ze nog een paar rare koeien tegen... of waren het stieren ?? Natuurlijk "moest" Jesse daarmee even op de foto.... Dan zaterdag.. toen vierde mama haar verjaardag, die werd vandaag, maandag, alweer 26 lentes jong... Jesse lag lekker op bed, maar moest 's avonds natuurlijk wel even kijken wie er allemaal gekomen waren.. Wilde ook niet meer slapen. Misschien kreeg hij niet genoeg van het kijken naar zichzelf op de foto's die opa en oma kip hadden laten maken bij de fotograaf... Daarom moest Jesse laatst "ineens" zijn zondagse kleren aan haha... Maar de foto's goed gelukt en hangen nu te pronken aan de muur. Een lage kwaliteit van de foto's vind je in het begin. Zondag was het uitrusten voor Jesse. 's Middags kwamen ome Rein en tante Lies naar de trouwfilm van drie jaar geleden kijken, aflsuitend natuurlijk met wat eten van onze goede vrienden van cafetaria Sophie. Ook Jesse heeft daarbij even met papa geproefd aan een raspatatje met een biertje haha... Vandaag, maandag, is mama echt jarig! GEFELICITEERD en een dikke kus van Jesse en papa. Even lekker knuffelen en daarna lekker slapen... en zo is een week weer snel voorbij...