19 MAART 2009

Hallo allemaal, dat is een tijd geleden he... Ik ben ook zo druk met spelen en groter worden. En ik heb heeeel groot nieuw. Zoals je weet waren papa en mama bezig om een broer of zusje voor mij te maken, en DAT IS GELUKT... Dus ik word een grote broer :) Ik vind dat wel spannend hoor. 11 Maart hebben zij zelfs al een fotootje gekregen van mijn brusje. Ik vind dat wel raar want het lijkt helemaal niet op een broer of zus. Het is een vaag wit vlekje en volgens papa en mama zo groot als een bruine boon... Hoe kan ik daar nou mee spelen, zo klein.. Maar ik heb begrepen dat ik ook zo klein begonnen ben in mama's buik. Dus dan komt het wel goed, kijk maar hoe groot en knap ik al ben nu... Helaas duurt het nog heeeeel lang voor ik broer wordt.

Als je de laatste foto's van mij bekijkt, zie je dat ik een nieuw kapsel heb. Ik ben namelijk voor het eerst naar de kapper geweest. Dat was wel gek dat mijn haartjes eraf werden geknipt. Ik maakte het die mevrouw niet makkelijk, want ik probeerde de hele tijd de schaar te volgen.. Maar ik ben weer een hele stoere kerel !!!

Ik ben nog steeds lekker aan het spelen en vooral klimmen vind ik erg leuk. Dus ik klim lekker op de bank, op de tafel en val daar ook nogal eens bij. Ik heb nu regelmatig een blauwe plek of een bult op mijn hoofd. Ik hoor van iedereen dat ik dat vast van mama heb, die was ook zo klimmerig en vallerig haha... Maar jah met vallen en opstaan leer je toch, zeggen ze.. Ook vind ik het erg leuk om naar de opa's en oma's te gaan. Die gaan altijd leuk met mij spelen en wandelen. Ik kan wel zeggen dat ik de liefste opa's en oma's van de wereld heb. Papa is laatst met opa Vis naar een treintjesbeurs geweest. Toen zij terugkwamen werd gelijk mijn treinbaan in elkaar gezet. Dit was erg leuk, en ik liet mijn tuttel met het treintje meerijden.

Zo dan zijn jullie allemaal weer op de hoogte. Morgen ga ik weer naar opa en oma Kip. Misschien mag ik dan wel in hun nieuwe douche badderen. Kan ik weer lekker spetteren. Als ik weer nieuws heb, over mijn lieve broer of zus laat ik het jullie meteen weten. Veel dikke kussen en knuffels, Jesse... de bijna broer...

Klik hier voor een paar fotootjes...