WEEK 33

2 tot en met 8 september 2008

Jesse wordt al een grote vent... Het kruipen komt al goed op gang en hij trekt zichzelf al op aan de box en zijn bedje tot hij staat... Stilzitten kon hij al niet, maar nu helemaal niet meer... Bij deze akties stoot hij natuurlijk wel regelmatig zijn hoofd, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Hij is wel een bikkel want huilen hoeft hij dan bijna nooit. De bodem van de box en bedje hebben we nu wel naar beneden gedaan. Opa en oma Kip hebben tijdens het oppassen woensdag weer leuke foto's gemaakt bij de Wilhelmina vijver. Vrijdag was vaders vrij, dus hadden we gezellig een "papadag".. Lekker knuffelen en spelen met mijn zoontje... Zondag was het superslecht weer, maar gelukkig speelde tante Liesje voor taxi, want we hebben daar lekker gegeten en gespeeld op het kleed in de woonkamer. Dat vond Jesse super! Natuurlijk was op het kleed blijven niet zo leuk, dus vooral proberen eraf te kruipen. Onze vrienden van Farao hebben we ingeruild voor Sophie (Grieks/snackbar), en nog een paar maanden en kan Jesse ook zijn eerste girosje met knoflooksaus naar binnen werken... Vandaag werd Jesse weer op het consultatieburo verwacht. Hij weegt nu 8.490 gram en is nu 67 centimeter lang. Ook werd er verteld dat hij in zijn ontwikkeling voorliep voor zijn leeftijd. En dat vinden papa en mama natuurlijk leuk om te horen.... Jesse is gewoon een pienter kereltje :) :)

 

WEEK 34

9 tot en met 15 september 2008

Deze week lekker thuis "gehangen". Woensdag was de beurt aan oma Vis om op Jesse te passen. Dat was natuurlijk heel leuk, ondanks dat Jesse heel veel heeft geslapen. Vrijdag leuk gespeeld bij tante Lau en Rosa. Ennnnnn Jesse's tand is door !!!! Zelfs ik heb hem uiteindelijk gezien :) Hij heeft er soms veel last van, maar daar hebben we gelukkig druppeltjes voor.. En STAAN, dat is het enige wat hij leuk vind. Optrekken aan de box en zijn bed. Hij wordt er steeds handiger in, en kan zelfs al met één hand goed blijven staan of met een speeltje spelen. Je ziet in ieder geval steeds dat ons kleine draakje steeds meer leert en door krijgt.. Gisteren is hij in bad geweest met tante Lies, najah tante Lies deed Jesse in bad :).. Badderen vind het kleine waterratje helemaal super !! Lekker om zich heen slaan in het water en het is de sport om met zijn beentjes zoveel mogelijk water over de rand proberen te krijgen. En dat lukt hem wel, aan het eind van het bad, ligt er nog net zoveel water op de grond als in het badje... Binnenkort maar weer eens zwemmen met hem, dan kan hij zo hard spartelen als hij wil......... Vandaag is Jesse met mama naar oma Vis gegaan. Daar heeft Jesse leuk op de grond gespeeld en hij heeft echt wel door hoe hij moet kruipen !!! Hij ging als een speer !! Gelukkig heeft Omarazzi hier veel foto's van gemaakt.....

 

WEEK 35

16 tot en met 22 september 2008

Lekker rustig weekje, dat zekers... Behalve de standaard mensjes die af en toe langskomen hebben we niks gedaan... Zaterdag is Jesse 's middags naar opa en oma Kip gegaan, omdat we die dag gingen bowlen en eten met Sander, Priscilla en familie, alszijnde een vrijgezellenfeest. Dat was natuurlijk supergezellig, en ons Jessemannetje vond het zeker niet erg om bij opa en oma Kip te zijn. Maar bij het eten wel op tijd weg, want het mannetje was erg verkouden dus die hebben we op tijd opgehaald. Zelfs deze week geen foto's gemaakt, mede omdat we nog steeds geen nieuw fototoestel hebben. Die was gesneuveld in Texel, een tijd geleden. Dus saai weekje, maar volgende week hebben we een bruiloft in het vooruitzicht. Verder wordt de kleine steeds sneller en behendiger. Hij kan al goed door de box lopen, terwijl hij zich aan de spijltjes vastgrijpt. Het wordt nu echt een eigenwijs draakje :) :)