21 JANUARI 2008

JESSE JAN GEBOREN !!!

Na twee, vooral voor Brenda, slopende dagen is via een keizersnee onze zoon Jesse Jan geboren. Zijn roepnaam is gewoon Jesse !! Brenda was al een dag bezig, toen in de nacht van zondag op maandag rond half twee de weeen om de drie minuten begonnen te komen. Dus om 4 uur besloten we de verloskundige te bellen. Nadat zij na 15 minuten keurig op de stoep stond, gaf zij het advies om toch in het ziekenhuis te bevallen. Dus om half vijf waren wij al in het ziekenhuis Hilversum. Zeer vriendelijke mensen aldaar en we kregen een supermooie en relaxte kamer met alles erop en eraan. Ook daar gingen de weeen gestaag verder, maar toch was er om 10 uur nog geen centimeter ontsluiting. Dus werd na overleg besloten om de vliezen te breken en met weeopwekkers de bevalling in gang te zetten. Om vier uur 's middags was de ontsluiting nog maar vier centimeter en werd meerdere malen de dosering van de weeopwekkers verhoogd. Brenda raakte uitgeput en rond zeven uur drong ik aan tot een keizersnee. Dit verzoek werd in de wind geslagen en de dosering werd nogmaals verhoogd. Nou ik weet niet hoeveel puf een mens heeft, maar Brenda had er geen meer. Ik kon deze marteling niet aanzien, en drong nu behoorlijk boos aan voor een keizersnee. ook hier had de verloskundige geen oren naar en ik drong aan de gynaecoloog te laten komen. Toen zij arriveerde wilde zij meteen overgaan op een keizersnee. Dus rond de klok van half negen, werd onze zoon Jesse ter wereld gebracht. Helaas moest Brenda onder volledige narcose, en kon zij dus niet geestelijk bij de geboorte zijn. Ikke wel en ik heb nog nooit zo'n wonder meegemaakt. Super en die kleine mocht ik na het wegen e.d. gelijk vasthouden en was gelijk stil en heeeeel nieuwsgierig. Gelukkig had ik een masker op, anders had men de tranen over mijn wangen zien biggelen. Helaas was het vruchtwater niet helemaal zuiver, en nam de kinderarts het zekere voor het onzekere en besloot om Jesse op de couveuseafdeling aan een anti-biotica te zetten om eventuele ontstekingen voor te zijn. Onder het mom "voorkomen is beter dan genezen". Dit betekend dat Jesse enige dagen in het ziekenhuis moet blijven. Nou moet Brenda dit ook ivm de keizersnee, dus heel erg is dat niet. Jesse heeft dezelfde avond nog bezoek gehad van Oma Trees en Opa Frans... Ik wil nu, buiten onderstaande foto's, enkel nog kwijt dat ik SUPERTROTS ben op Brenda en Jesse.... Wordt vervolgd.... PS de domeinnaam www.jessejan.nl is al geclaimd :) EEN TROTSE VADER !!!

 

22 JANUARI

Na zo'n hectische nacht/dag als gisteren is het eerst bijkomen.. Wel ongelooflijk trots en blij gevoel natuurlijk. Brenda heeft veel last van de wond in haar buik van de keizersnee. Maar ja eigenwijs als ze is wil ze toch 's middags al in een rolstoel naar Jesse toe voor de borstvoeding. Dit viel haar wel tegen, maar zal ze natuurlijk niet toegeven. Daarom had ik de verpleegster maar ingefluisterd op de gang dat ze 's middags met haar bed naar Jesse moest omdat ze toch veel last had.. Haha gemeen he ;) Jesse was zijn eerste ochtend wel misselijk en hield weinig voeding binnen. Nadat 's middags zijn maagje werd leegepomt bleek er nog wat vruchtwater in zijn maag te zitten. Sinds dit er uit is en hij wat afgekolfte moedermelk heeft gekregen gaat het ineens een heeeeeel stuk beter. Spuugt nu niet meer dan een normale baby. Hij krijgt in ieder geval wel tot zeker donderdag anti-biotica, dus tot die tijd zal hij nog niet op de kamer bij Brenda zijn.. helaas. Ook vandaag voor het eerst twee luiers verschoond, en hij had (gelukkig) gelijk de hoofdprijs voor me.. Lekker volgescheten, heeft ie in ieder geval iets van zijn vader... Ook was vanmorgen de domeinnaam www.jessejan.nl officieel geregistreerd. Nog geen dag oud en al een eigen website haha...Vandaag zijn Oma Irene, Opa Bert, Oma Trees, Ome Jonny, Michel, Sander en Tane Sil op visite geweest. Ome Jonny en Michel hadden vandaag hun rijbewijs opgehaald en zijn in hun BMW's naar het ziekenhuis gereden. Ik heb geen ambulances gehoord dus er zijn geen gewonden gevallen in Hilversum denk ik :)

 

23 JANUARI

Vandaag heb ik mijn zoon aangegeven bij het gemeentehuis in Hilversum. Toch ook wel een heel leuk moment. Hij is keurig bijgeschreven in ons trouwboekje, en ik heb een kopie van het geboortebewijs gevraagd, wat je normaal niet meekrijgt, schijnt. Nadat Jesse gisteren voor het eerst borstvoeding heeft geproefd, krijgt hij de smaak te pakken en weet al aardig aan de "tiet" te lurken. Helaas is de borstvoeding nog niet helemaal op gang gekomen, en kan meneer lurken wat hij wil, maar komt er (bijna) niets uit, wordt dan ongeduldig en zet even zijn keel op om dit te laten weten. De afgekolfte voeding houdt hij goed binnen, zijn temp is goed. Ook is hij nu van de bewaking af en krijgt hij dus alleen nog uit voorzorg anti-biotica. Eigenlijk lijkt er niet veel aan de hand dus, maar ja toch nog even de bloed onderzoekjes afwachten... Met Brenda gaat het ook een stuk beter. Vandaag voor het eerst alleen gedouched en het lopen gaat steeds beter. Toch aan het eind van de avond zo vermoeid dat ze geen borstvoeding kon geven. Maar onze vent vindt het maar wat makkelijk dat eten door zo'n slangetje, dus het zal hem een zorg zijn. Vandaag waren de geboortkaartjes om half zes pas klaar, die ga ik morgen halen, dus mensen van het weekend ligt ie in de bus... Verder heeft Jesse vandaag kennis gemaakt met: Tante Ciska, Ome Hans, tante Laura, Oudoom Richard Oudtante Anita, Marga en Bernadette, Nichtje Chantal en Joelle maar waren ook "oude" bekenden als Oma Trees, Oma Irene en Opa Bert aanwezig.

 

24 JANUARI

Vandaag weer een tweetal doorbraken. Teneerste ging de anti biotica eraf, dus alle slangen zijn nu weg gelukkig. De bloedtests e.d die waren gedaan waren allemaal negatief, en betekend dus dat er helemaal niks met Jesse aan de hand is, geen infecties dus. De anti-biotica was uit voorzorg, maar bleek dus niet nodig. En ten tweede is meneer voor het eerst aan de fles geweest en dronk die een aantal keer in een keer leeg. Super dus !! Als hij nu nog even komende nacht goed gaat met de voeding, zou hij bij Brenda op de kamer mogen liggen. Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. De borstvoeding is aardig op gang gekomen en is nu zoveel dat Jesse er genoeg aan heeft, en dus geen of nauwelijks hypoallergeen bijvoeding nodig heeft. Met Brenda gaat het ook steeds beter. Morgen de hechtingen eruit. Lopen gaat ook wel aardig, dus nu maar hopen dat ze binnenkort naar huis komen. Maar dat zal wel pas maandag zijn denk ik. Vadaag waren op bezoek: Opa Frans, Oma Trees, Oudtante Anneke, neef Arjan en nichtjes Barbara en Naomi.

 

25 JANUARI

Halloooo beste mensjes.... Doordat er zoveel gebeurd lijkt het wel of Jesse al bijna zijn eerste verjaardag viert... Maarrr hij is nu pas vier dagen.. Sjonge afgelopen maandagavond werd er nog een keizersnee uitgevoerd, en nu wil onze zoon Jesse wel eens zien wat zijn thuis wordt. Ja je leest het goed, als alles doorgaat komen mijn zoon en mijn moedige, dappere maar vooral lieve vrouw morgen thuis. Vanmorgen kreeg ik eerst een goed bericht dat Jesse de nacht weer goed had doorstaan... BLIJ MEE... Toen een SMS dat Jesse bij Brenda op haar kamer kwam... SUPER BLIJ mee.... FF later het bericht dat beiden (waarschijnlijk) morgen naar huis komen... MEGA BLIJ mee. Gisteren was Jesse bevrijd van alle toeters en bellen nadat bleek dat hij niet meer aan de slangen hoefde te zitten omdat hij geen infecties bleek te hebben. Hij zou nog ff zijn voeding goed moeten doen en zou hij dus bij Bren op de kamer komen. Dat is nu gebeurd, en ik WIL dat ze nu morgen thuiskomen. Jesse drinkt nu al zoveel (meer dan nodig) uit de borst dat er niet eens meer afgekolfd hoeft te worden. Een gulzig mannetje dus.. mmm van wie zou ie dat hebben ?!?!? Brenda heeft niet eens meer veel last van de wond van de keizersnee (een aardige jaap) behalve met bukken, lopen en opstaan natuurlijk, en met beiden gaat alles zo goed dat ik ze morgen thuis "verwacht".. Dus ff vandaag buiten de routine om ff huis poetsen en slingers en vlaggen ophangen (buren blij stond om half een vannacht buiten te timmeren ;) ) MAAR klaar voor de thuiskomst van mijn lieve vrouw en zoon. Morgen nog ff opruimen (je wilt toch alles een beetje netjes hebben voor de kraamzorg) en dan hoop ik ze morgen lekker op te halen :) Ook heeft Jesse zijn tweede badje gehad. Zijn eerste was enkele minuten na zijn geboorte omdat hij toen hij uit de buik van Bren gesneden werd, gelijk om zich heen begon te poepen en te plassen. Maar vandaag dus min of meer zijn eerste bad. En hij vond het heerlijk! Maar jah dat zou ik ook vinden, in bad met twee vrouwen om me heen ;) Maar belangrijk is met beiden gaat het goed, en hopelijk liggen we morgen met z'n drieen lekker op een kamer te slapen :) Vandaag kwamen Oma Irene, Opa Bert, Ome Jonny en Michel en Oma Trees bij Jesse kijken.

 

26 JANUARI

ZE ZIJN THUIS !!! Brenda en Jesse zijn vandaag thuisgekomen ! Dat is natuurlijk het hoogtepunt van deze vermoeiende week. Om half tien zette ik koers naar het ziekenhuis, eenmaal aangekomen begon Brenda met afkolven. Terwijl ze hiermee bezig was kwam de kinderarts mij melden dat ze zeer tevreden is over Jesse en dat ze gelijk naar huis mochten. Dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd (alhoewel een oor wel een beetje) en begon papa maar vast met spulletjes pakken. Even nog de laatste papieren, even Jesse wegen en verschonen. Het autostoeltje gehaald, en nog even gedag gezegd en bedankt voor de goede zorgen op de kinderafdeling. Eenmaal beneden reed ik de luxe BMW voor terwijl Jesse al lekker lag te slapen in zijn autostoeltje. Brenda ingestapt en richting Baarn. Dat was toch super! Alle beesten even kennis laten maken met Jesse. Yco vond het helemaal leuk zo'n baby, en telkens als Jesse een geluidje maakt in de box, staat hij op en gaat even gluren naar dat kleine mensje. Ook kwam vandaag de kraamzorg thuis.Willemieke kwam met wat tips en vervolgens mocht papa Jesse in bad doen. Dat was erg leuk, maar toch ook een eetje eng. Bang dat Jesse losschiet en zo. Maar het ging goed, beetje badolie, haartjes wassen enz. enz. Daarna aangekleed en naar bed. Zo hebben we de rest van de dag een beetje zitten tuttelen. 's Middags waren Jonny en Michel geweest met een kado voor Jesse, een Harley Davidson shirt. Supercool natuurlijk en later Oma Trees en Opa Frans met nog meer kadoos kleding en een armbandje voor Jesse met zijn naam erin. 's Avonds Oma Irene en Opa Bert, die een boek hadden laten maken met als hoofdpersoon: Jesse !!! Ook superleuk !! Ome Rein en Tante Lies zijn ook even geweest en Jesse moest natuurlijk met Ome Rein op de foto ! Nu de rest van de avond lekker bankhangen en af en toe kijken naar het mooiste kind van de wereld !!

 

27 JANUARI

Wat een wolk van een kind.. Hij heet zijn eerst nacht thuis heerlijk geslapen. Hij is maar twee keer wakker geweest en dat was wel even lekker want papa en mama waren behoorlijk moe. Wij lagen al om kwart over 10 op bed !! Vanmorgen kwam de kraamhulp weer rond kwart over 8 en heeft Brenda en mij geholpen met allerlei dingen. Weer een lekker badje, borst geven enz. enz. Ondertussen nog wat kleine dingetjes in huis gedaan dus dat was wel lekker. Jesse doet het super, drinkt goed plast goed en poept goed :) Heerlijk dat mijn twee kanjers weer lekker thuis zijn. Vandaag ook maar de lekke ooievaar gerepareerd, dus die staat nu ook in de voortuin te pronken, in plaats dat ie droevig met z'n kop tussen z'n poten hangt. Yco, onze hond, vindt het ook helemaal geweldig. Als Jesse in de box ligt gaat hij gelijk kijken als Jesse een geluidje maakt, en kijkt hij schuin met z'n droopy ogen wat er aan de hand is met de baby ??? Vandaag ook visite gehad van Ome Ruud, Tante Peet en Tante Marscha. Ome Ruud heeft Jesse zelfs de fles gegeven ! Later kwamen ook nog Tante Nathalie en Ome Maurice nog even kijken bij Jesse. En vanavond ?? De kersverse papa en mama hebben lekker shoarma besteld en gaan lekker knuffelen op de bank met ons wonderkind !

 

28 JANUARI

Vandaag de derde en laatste dag kraamzorg. Dus vanaf nu moeten we het "zelf" doen. Vanmorgen dus weer om 8 uur op omdat de kraamhulp alweer voor de deur stond... Eerst even een bakkie thee en dan gaat Brenda voor het eerst Jesse badderen. Dit gaat (natuurlijk) hardstikke goed, en al snel is onze kleine vent lekker gebadderd in de olie, waardoor zijn huidje lekker glibberig is. Hupsakee aankleden en aan de "tiet" bij mams, even z'n ontbijtje naar binnen werken. Dit doet hij natuurlijk weer op zijn manier: erg gulzig... Daarna heeft Jesse voor het eerst in zijn grote bed geslapen, op de babykamer zelf. 's Nachts slaapt Jesse nog lekker bij ons op de kamer. Na zijn laatse voeding rond 11 uur 's avonds slaapt hij door tot 4 uur in de ochtend. Niks te klagen dus ! Ook kwam Oma Trees nog even langs en heeft Jesse de fles gegeven. Verder heeft hij lekker geslapen en heeft hij na dit dutje ook nog Oudtante Diny kunnen bekijken.'s Avonds kwamen Oma Trees en Opa Frans nog even bij Jesse op bezoek, want opa wou Jesse nou wel eens vasthouden. Nou Opa heeft gelijk de fles in zijn handen gedrukt gekregen en kon gelijk zijn kleinzoon van het avondeten voorzien. Op het menu stond weer moedermelk, maar dat is toch wel Jesse's favoriete gerecht. Ook kwamen Tante Lau Ome Hans en Rosa nog langs. Rosa vond Jesse erg lief. Tante Lau heeft heel veel kado's meegenomen ook van Ome Hans z'n vader en moeder en die van Tante Lau. Tante Lau heeft een mooie verweeksdagtaart gemaakt, Jesse is vandaag om 20:33 tenslotte alweer een week jong !! En dit was geen gewone taart, maar een luiertaart met allemaal luiers, maar ook veel kadootjes erin !! Maar Jesse was zo moe van deze drukke dag, dat hij niet veel later weer lekker in zijn bedje lag te ronken. Niet veel later volgden papa en mama zijn voorbeeld... Welterusten allemaal....... Morgen weer een nieuw avontuur van... Jesse Jan!

 

29 JANUARI

Vandaag was de eerste dag zonder kraamzorg, dus eerst lekker uitgeslapen !! Daarna heeft Brenda eerst Jesse lekker in bad gedaan. Dit kon ze in ieder geval goed volhouden, ondanks dat ze nog snel last heeft van de keizersnee als ze lang staat. Daarna is Jesse gaan slapen en papa boodschappen gaan doen... Geluk zit in kleine dingen. Zo was ik ook vandaag weer een gelukkig man toen ik eindelijk na drie jaar wachten de C1000 in ging en bij de kassa een pak luiers op de band kon leggen :) Nu mag ik ook op de "babyafdeling" in de C1000 komen. Eenmaal thuis gekomen kwam er een hele oude dame bij Jesse op bezoek, wel 4680 keer ouder dan ons kleine knulletje. Brenda werkt bij deze oude dame van bijna 90. Zij was speciaal voor Jesse gekomen in haar scootmobiel en had een mooi kinderbestekje gehaald bij de juwelier in Baarn. Zij was vanaf het begin van onze IVF pogingen op de hoogte en leefde erg met ons mee, erg lief. Zij is vroeger verloskundige geweest en keek er altijd erg naar uit als er weer een echo was gemaakt van Jesse; "want dat hadden ze zestig jaar geleden niet". Daarna heerlijk gerelaxed en 's avonds kwamen Opa Bert en Oma Irene nog even op bezoek. Die moesten natuurlijk ook even op de foto met Jesse. Moeders mocht nog even voor melkkoe spelen en ging daarna naar bed, waarna papa niet lang op zich zal laten wachten.........

 

30 JANUARI

Hallo allemaal !! Mijn papa is erg lui vandaag, hij heeft de halve dag in zijn bed gelegen. Zal dat komen omdat ik tot vijf uur vanmorgen heb zitten klieren ?? Er stond toch niet voor niets op het geboortekaartje: "Maar nu ik ben geboren, kan ik ook mijn papa storen" ? Daarom neem ik het vandaag maar even van hem over. Vanmorgen kwam voor het laatst de kraamzorg even bij mij kijken. Zij was er vandaag voor het laatst, dus de volgende keer dat wij haar zien is als papa en mama bezig zijn met een broertje of zusje voor mij. Maar dat mag wel even wachten hoor, nu heb ik lekker alle aandacht (en kado's) voor mijzelf. Ik ben ook door haar gewogen, en ben nu 3200 gram, dus 250 gram aangekomen sinds ik uit het ziekenhuis ben. Daarna kwam er iemand van het consultatieburo of zoiets en die kwam naar mijn oren kijken, een gehoortest. En hiervoor ben ik geslaagd, dus ik kan goed horen ! Of ik ook goed zal luisteren is natuurlijk een ander verhaal. De buurvrouw kwam nog even kijken bij mij en nam een paar mooie schoenen voor me mee. Nu vindt ze me nog lief, maar dat zal wel minder worden als ik over een paar jaar mijn voetballen haar tuin in trap, en alle plantjes plat worden.... Daarna is mijn papa gaan slapen dus en heb ik mama lekker bezig gehouden de rest van de dag... Ome Wim kwam nog even kijken en bracht allemaal speeltjes mee voor in de box, en aan het eind van de middag Ome Bob, met mooie kleertjes voor mij, als ik wat groter ben. Toen ben ik gaan slapen en dat heb ik bijna 6 uur lang volgehouden ! Terwijl ik sliep kwamen ome Rein en tante Lies bij mij kijken. Tante Lies wilde mij graag vasthouden, maar papa en mama hebben mij lekker laten slapen. Helaas lieten ze me slapen, want ook ome Sander en tante Sil kwamen langs met een groot kado voor mij: een hele stoere kinderfiets van Giant met zijwielen, een fietsbel en een Kawasaki vlag zodat iedereen mij straks ziet fietsen !! Hiermee maak ik de blits natuurlijk in de wijk... Vallen de meiden als bosjes voor me.... Dat was de dag dan weer voor vandaag, nou maar eens kijken of ik papa een nachtrust gun vannacht, zodat hij in ieder geval wat meer (en betere) foto's gaat maken. Maar dat zien jullie morgen wel dan,

Veel knuffels van Jesse Jan.

 

31 JANUARI

Vandaag hebben we lekker met z'n drietjes tot 9 uur op bed gelegen. Beter dan gisteren dus toen meneer me tot 5 uur in de ochtend heeft laten lopen voor hem. Maar voor zo'n lief knulletje heb je natuurlijk alles over !! FF bakkie thee, Jesse in bad en verder lekker gelummeld in huis. 's Middags nog even een tukkie gedaan, ook weer met z'n drietjes. Toen kwam 's middags ome Frans nog even langs op z'n motor om Jesse te bewonderen en de rest van de dag dus heeeeeerlijk gerelaxed. Als alles goed gaat met Bren gaan we zaterdag voor het eerst even touren met de kleine. Even naar de Prenatal in Utrecht om daar "echte jongensdingen" te halen. Doordat wij nooit hebben geweten wat "het" was, hadden we natuurlijk alleen neutrale kleertjes, dekentjes etc. gehaald. Nu kunnen we dus eindelijk wat blauwe spulletjes halen, maar ik loop vooruit..... Nu weer gauw verder relaxen.. RELAX!!!

 

1 FEBRUARI

Jesse is een waterman, althans horoscoop dan... Op het nippertje, want de waterman begint op de 20e januari. Voor 2008 geld het volgende:

Een Waterman-baby 2008 is een vrijbuitertje, een echt kind van deze tijd. Hij houdt van alle mensen, let niet op de verschillen. Een Watermannetje vindt dat iedereen, en met name hijzelf, de ruimte moet krijgen om zijn eigen gangetje te gaan. Hij verdraagt daarom ook geen commando's. Als je hem bijvoorbeeld wilt verbieden met water te gooien, draag hem dan maar op dat wèl te doen. Hij wil het altijd anders doen dan de rest en "Regels zijn er om omver te gooien", is zijn levensmotto.

Eigenlijk test de Waterman-baby dan of je meer van de regels dan van hem houdt. "Nee" zal een standaard antwoord worden en dat begint al met niet in de box opgesloten willen worden.

Tips: alternatief speelgoed, iets wat anderen niet hebben, speelgoed waarmee hij uitvindingen kan doen, een speelgoed Harley Davidson met echte lampjes en motorgeluid.

Dat belooft wat duszzz.... gelukkig heeft ie van Ome Jonny en Michel al een stoer Harley Davidson shirt gehad, dus misschien dat dat al helpt, haha.. Verder vandaag niet veel gebeurd. Ik heb vandaag de klossen die onder ons bed stonden terug gebracht, die waren er maandag al onderuit, zodat Bren niet meer met een trappetje het bed in hoefde. Verder eet ons manneke super, een echte veelvraat en doet het super! Huilt niet veel en is snel weer tevreden... Vanmiddag is Oma Trees nog even komen kijken. Ome Ruud en Tante Peet waren er vanavond en zijn net weg. Hij ligt nu lekker te slapen in de box, morgen gaan we lekker stappen met z'n drieen.......

 

2 FEBRUARI

Gelukkig ben ik niet de enige die dat heeft... Ook Brenda overkwam het vandaag. Ze ging Jesse verschonen en even temperaturen. Maar meneertje hield het niet meer, met het gevolg dat de thermometer eruit vloog, gevolgd door een lading poep. Om het nog even af te maken begon het kereltje ook nog even tegen de muur te plassen. Haha, van den Hoek eigen he :) Gelukkig was het plan om hem in bad te doen, en dat was nu wel nodig ook. Toen dit eenmaal allemaal gebeurd was, hebben we Jesse in zijn autostoel geparkeerd, en zijn we naar Utrecht gereden. Eenmaal in de Prenatal konden we eindelijk "jongens" dingen kopen. Dus een hoop kleertjes en een paar mooie "drakensloffen". Even nog naar een andere winkel gereden en daar een mooie deken gekocht voor op zijn bed. Richting huis, eenmaal thuis aangekomen Bren en Jesse naar bed gestuurd, en zelf even het huishouden doen en nog een paar boodschappen. Het kettinkje dat ik voor Brenda besteld had met de naam Jesse was eindelijk binnen en dit was voor mijn lieve vrouw een grote verrassing. Eind van de middag na het middagdutje kwamen ome Hans, tante Lau en Rosa op visite. Die moesten natuurlijk ook even gefotografeerd worden met Jesse... Na dit bezoek, aan het eind van de avond hield Jesse het voor gezien en ging lekker slapen. Ook nu weer volgden papa en mama niet veel later........

 

3 FEBRUARI

Als ie z'n natje en z'n droogie maar heeft is een welbekend gezegde waarbij ik me, als ik dat hoor, vooral oude mannetjes voor de geest haal. Maar eigenlijk geldt hetzelfde voor baby's en dus onze jesse-man... Z'n melk, een droge luier en wat slaap en hij is tevreden. Vandaag een heerlijk relax dag gehad. Hij is vannacht rond vier uur wakker geworden en daarna rond half acht. Toen heb ik gelijk ons tweede kind Yco uitgelaten en weer terug m'n bed ingekropen tot half elf !! Toen lekker geknuffeld op de bank en een paar portretjes geschoten. Ook heeft Jesse voor het eerst in zijn lekkere luie stoel gelegen/gezeten... Daarna de grote reis naar oma Trees en opa Frans, ook Yco ging mee. Lekker gewandeld met de wandelwagen en bij opa en oma op visite geweest. Natuurlijk moest Papa Razzi weer foto's maken en filmen.... Lekker de fles van oma gekregen... Jesse vond het erg gezellig en het was helemaal een verrassing dat hij ineens in de armen van ome Jonny lag !! Daarna maar weer terug naar huis, waar Jesse door al die indrukken die hij heeft opgedaan 1,5 keer zoveel gegeten had en samen met mama lekker is gaan slapen.... Nu maar eens kijken wat er vanavond gaat gebeuren...... Nu dat kan ik je vertellen.... Vooral veel geslapen en ome Rein en tante Lies zijn ook nog even komen kijken.. Tante Lies heeft Jesse ook even vast gehouden.. dat was wel gezellig... Toen kwamen Opa Bert en OUDoom Fred nog even langs... Een toffe peer die veel vuurwerk gaat afsteken als Jesse 1 jaar word !!!! Ome Fred komt met tante Karin volgende week nog even bij Jesse kijken..

 

4 FEBRUARI

Vandaag hebben we niet veel gedaan, lekker de dagelijkse dingen, Jesse in bad en zo. Ik heb Jesse wel aangestoken met mijn verkoudheid. Dus het arme ventje heeft af en toe al een snottebel aan zijn neus hangen. Vandaag een neuspompje gehaald, zodat we in ieder geval zijn neus vrij kunnen maken van de snotjes... Vandaag is Rene op visite geweest. De rij-instructeur van Brenda, en ooit ook die van mij. Het heeft zolang geduurd voor ik mijn rijbewijs had, dat we een nauwe band hebben opgebouwd. (haha 78 lessen !!!) Jesse ligt nu heerlijk tevreden in zijn box te slapen, tot hij weer wakker wordt voor zijn volgende voeding. Hij had vandaag zijn stoere trui "born in 2008" aan, die we afgelopen zaterdag hebben gekocht in Utrecht.... Brenda is goed aan het herstellen en ik ben natuurlijk nog steeds supertrots op Bren en Jesse !!! Een superlieve vrouw en zoon !!

20:33 uur... Jesse is twee weken oud. Soms lijkt het al veel langer geleden, maar ja er is in die twee weken ook zoveel gebeurd. Twee weken lang was via zijn site te lezen wat er zoal dagelijks gebeurde. Voor mij was de dag pas compleet als er weer een stukje geschreven was. Voor anderen begon de ochtend naast het ontbijt met "even de site van Jesse bekijken !!" Bedankt voor al jullie reacties, erg leuk, maar nu is echter het moment aangebroken om elke week in plaats van elke dag de site van Jesse te updaten. Gemiddeld werd de site van Jesse 550 keer per dag bezocht !!! Volgende week zijn dus de avonturen van Jesse te lezen die hij komende week zal gaan beleven. Het dagboek van de eerste twee weken is samengevat in een Word document wat hier te downloaden is.... Tot volgende week !!!!!!! een trotse papa....