Gelukkig dat ruim tweeduizend jaar geleden nadat Jezus zijn Hemelvaart had, tien dagen later de Heilig Geest op eenieder neerdaalde. Dit levert ons nu tenminste een lekker lang weekend op. Nu zelfs een weekend met schitterend weer. Drie dagen lang BBQ-en en in de tuin zitten... Erg vervelend. Ik had de tap aangesloten, dus een heerlijk vers getapt biertje erbij.. mmm.. De zaterdag hebben we heerlijk met het gezin geBBQ-ed. Jesse en Sem lekker in de tuin van het zonnetje genieten.

Zondag ging Jesse in het babyzwembadje, wat veeeel te klein was. Maar hij had me daar een schik. Lekker knoeien met water. Daarna met papa even de schuur in, om wat Efteling LP's te gaan luisteren. Dat vond Jesse super! Hij stond druk te dansen, alsof vaders zelf een feestje had daar... 's Middags kwamen opa en oma Vis even op bezoek, waarna de andere opa en oma kwamen BBQ-en. Dat was reuze gezellig en na het eten heerlijk bij het knapperende open haardvuur gezeten.

Ook vandaag, maandag, heeft Jesse weer in het babybadje gezeten. Papa en mama hadden honger, en dus ging om 12 uur de BBQ aan. Lekkere lappen vlees erop. Toen kwamen ome Rein en tante Lies nog heel eventjes langs. Die hoefden geen vlees dus we konden alles lekker zelf opeten. Nadat ome Rein en tante Lies weggingen, hebben we een leuke boswandeling gemaakt. Door het Baarnse bos langs beide kommen. Daarna een ijsje gegeten bij het Spoorzicht. Dat vond Jesse wel super natuurlijk en alsof de duvel ermee speelde, kwam de ene na de andere trein voorbij. Jesse druk zwaaien natuurlijk en had hij geen tijd om zijn ijsje op te eten. Dat was ondertussen weggesmolten. Toen we thuis waren hebben we de kids eten gegeven, zelf hadden we geen honger, na de midddag BBQ, dus hebben we 's avonds maar wat te snaaien genomen. Het was weer een superweekend. Klik HIER voor de foto's !!