Eindelijk was het dan zover.. Vrijdagavond m'n chickies inbalsemen met heerlijke zelfgemaakte American dry rub.. Zo konden ze de volgende dag rond 14 uur de smoker op, samen met de die ochtend voorbereidde aardappel en bonen schotel... Later die dag zouden opa en oma Kippie komen en ome Fred en tante Karin...

er werd gebeld... natuurlijk had ome Fred weer niet goed opgelet en half Baarn gezien om uiteindelijk bij opa en oma Kippie te belanden.... Zo rond halfvier kwam het gezelschap aan waarbij onze kids werden vewend met snoep en bellenblaas... Dat vonden ze wel cool en de nodige bellen gingen de lucht in. Na wat drankjes, chippies en de jongens aan een grote emmer popcorn, waren de kippen gaar en was iedereen aan tafel geschoven om te genieten van de heerlijke smaak van de kip, aardappel en bonenschotel, salade en natuurlijk de nodige frietjes... De bonenschotel viel behoorlijk in de smaak waardoor er twee van de vijf kippen overbleven... Lekker voor de volgende dag ;) IJs met slagroom als toetje en voldaan zakten we achterover bij het open haard vuur... Opa Kip en Fred besloten een stukje te gaan wandelen en belandden met Jesse en Sem bij het hertenkamp... Dat was gezellig en eenmaal thuis was het nog even een potje stoeien met ome Fred ;) Maar dat viel niet mee... Ome Fred is wel bijna twee meter lang !!!!!

Omdat ome Fred niet zo'n goede ingebouwde tomtom heeft, reed oma Kip een stukje mee tot de rand van Hilversum.... Ik neem aandat ze daarna wel thuisgekomen zijn.... Door de rook even lekker onder de douche en Jesse bleef lekker voor de open haard zitten tot wel half 11 !!!

Daarna ons bedje in gedoken en heerlijk genieten van een superleuke dag,en de jongens willen binnenkort met de trein naar ome Fred en tante Karin :):)

FOTO'S FILM