5 JAAR !! Zo oud is onze blonde vent op 13 november geworden... Wat vliegt de tijd...Natuurlijk moest dit gevierd worden. Eerst op 16 November een feestje thuis. Iedereen was er en Sem heeft leuke kado's gekregen. Van papaen mama een heel cool bed (zie filmpje) en een mooie treinbaan, klok, heel veel kleren, een paardrijbroek, lamp, dino's en nog veel meer. Ook een mooie blouse, dezelfde als ome Michél heeft, dus wel even samen op de foto.... Toen was het tijd voor de taart. Een Minion van de films van Verschrikkelijke Ikke... Heel cool door mama gemaakt en smaakte ook nog eens lekker... Natuurlijk lekkere hapjes op tafel, leuk spelen. Tante Suus had een goed idee.. Ze gingen een stoelendans doen !!! Datwas cool, lekker rennen rond de stoelen en als het muziekje uit ging gauw zitten. al snel bleek dat er een paar niet tegen hun verlies konden ;) Daarna nog even "van voor naar achter" op de grond waarna iedereen toch wel moe was. Zo waren de meesten naar huis en kon Sem eindelijk zijn treinbaan bouwen met opa Vis en tante Lies. Mama had heerlijke kippensoep gemaakt dus er werd nog door de aanwezigen een kopje soep met stokbrood meegepikt. Dat was gezellig en na een bakkie koffie was het feestje over. Ons mannetje kon voldaanzijn bedje in en lekker slapen.....

FOTO'S FILM

Natuurlijk moest het feestje ook met de vriendjes van Sem zijn school gevierd worden. Daarom werden op zondagochtend vier kids bij ons gebracht (helaas was Benthe ziek). Leuke drukte zo werden de kids in de auto gezet op weg naar Monkey Town !! Wat een feest. Toen we daar aan kwamen wilden ze het liefst de speeltuin in duiken maar er moest natuurlijk eerst taart gegeten worden ! Een taart met bananenschuimpjes zodat ze allemaal op aapjes leken ;) Hun geduld werd op de proef gesteld want ze moesten natuurlijk ook nog zingen voor Sem en de kadootjes uitpakken. Allerlei leuke speeltjes had Sem gekregen, maar nu moesten ze toch echt de speeltuin verkennen. Vet cool!werd het meest gezegd en de kids waren weg... Zo konden Oma Vis, mama en papa genieten van nog een bakkie koffie... Af en toe de boel in de gaten houden, had je geen omkijken meer naar de kids... Helaas kwam na ruim een uur Bas bij ons die au had aan zijn vinger. Gauw een doekje met ijs gehaald en om zijn vinger gelegd. Na een tijd ging het wel weer en ging hij weer spelen.... Achteraf bleek zijn vinger gebroken te zijn en verscheen hij de volgende dag met een spalkje op school... oeps!

Even later kwamen de patatjes en snacks door en werd er lekker gesmuld... Van al dat rennen en vliegen krijg je wel honger natuurlijk. Daarna nog een uurtje spelen toen de slush puppys doorkwamen... Niet snel daarna kwam er een eind aan het feestje.. Ze mochten allemaal nog een zakje snoep en chips uitzoeken en Sem nog een kadootje... Allemaal de auto weer in om thuisgebracht te worden... Sem vond het een supergeslaagd feestje !!!

FOTO'S FILM