Hallo,

ik ben de vader van Jesse, Sem en Milan. Getrouwd met mama (Brenda). In 2005 zijn wij getrouwd. Ik vindt het erg leuk om muziek te draaien. Ik heb vroeger een radiostation en een drive-in show gehad. Dat heb ik nu niet meer maar nog wel een studiootje waarin ik heerlijk één van de 2.500 LP's en 1.500 singleskan draaien. Natuurlijk heb ik ook leuke kindermuziek en moderne muziek. Ik vind het ook leuk om af en toe een nieuw uitgebrachte LP te kopen. Bijvoorbeeldvan Caro Emeald, Tim Knol, Anouk, Mister and Mississippi enz.

Verder hou ik heel erg veel van BBQ-en. Een paar jaar geleden heb ik een Amerikaanse smoker gekregen. Dit is een grote cilinder met een schoorsteen erop. Daarnaast zit een kleine cilinder waarin er dan een vuurtje gestookt wordt. In deze smoker maak ik de lekkerste gerechten. Bijvoorbeeld Big Fatty, een dikke Amerikaanse gehaktrol, kip op een bierblikje enzovoort. Vaak komen er dan ook mensen eten..

Dagjes uit, korte weekendjes weg en op vakantie gaan is altijd leuk en gezellig. Omdat Milan nu nog klein is houden we de afstand beperkt. Wat ik nog heel graag zou willen doen is met zijn allen naar Disneyland. Milan is daar nu nog een beetje te klein voor. Ik ben helemaal Disney verslaafd en ben al 14 keer naar Euro Disney geweest....

Kijk leuk verder op de site wat wij allemaal beleven (beleefd hebben).....