FLAP BIJ JESSE LOGEREN...

P1100336.JPG

Hallo lieve kinderen,

Afgelopen weekend heb ik een top weekend gehad bij Jesse. Toen ik 's middags bij hem thuis kwam gingen we gelijk leuk spelen. Totdat we gingen eten. En weet je wat we gingen eten ! COWBOY eten… Zo noemen ze dat omdat echte cowboys dat ook eten. Er zit van alles in: bonen, uien, paprika, gehakt.. noem maar op. Oja ook iets dat pittig was, dat hadden alleen de papa en mama van Jesse; chili. Ik mocht naast Jesse op tafel zitten en ook een hapje proeven…  YEAHA! dat was lekker….

     
20140620_180253.jpg Daarna gingen we onze pyjama aan doen en mocht ik met Jesse nog even op zijn kamer spelen… WOW! Jesse heeft een cool bed. Die is heel hoog en je kan er met een trap op klimmen en aan de andere kant er met een glijbaan weer vanaf.. Daaronder zit een echte piratentent waar Jesse een TV met een spelletjescomputer heeft, ik geloof dat hij dat een gamecube noemde… Daar ging ik samen met Jesse's papa een spelletje racen…  Jesse en ik hadden gewonnen, want die papa van Jesse kan echt niet racen..
Daarna natuurlijk lekker slapen en samen met Jesse lag ik lekker onder de dekens in dat hoge bed….
     

De volgende dag ging ik met Jesse mee naar zwemles… Helaas had ik mijn zwembroek niet bij me en ik ga natuurlijk ook niet in m'n nakie zwemmen. Dus met Jesse in de kleedkamer op de foto en daarna ben ik lekker gaan kijken hoe goed Jesse het deed… Hij kon zelfs zeven meter onder water zwemmen…  Ook kregen we te horen dat Jesse 13 Juli mag afzwemmen voor zijn eerste diploma.. WOW!

Het werd al laat en nadat we in de tuin hadden gespeeld gingen we alweer eten.. Jesse's moeder had een heerlijke schotel gemaakt met kip, chorizo (een soort worst), uitjes, aardappels… Ik mocht ook een hapje en vond het heerlijk, zelfs lekkerder dan mijn worteltjes… Ik wilde graag weer naar het stoere bed van Jesse, dus ik deed net of ik heel moe was…  Gelukkig ging ik met Jesse al snel weer slapen….

 

20140621_133311.jpg

 

Toen we wakker werden gingen we na het ontbijt eerst in de tuin spelen.. Milan, het broertje van Jesse heeft daar een heel gaaf huis op palen staan. Aan de andere kant zit een glijbaan waar je lekker vanaf kan roetsjen zo het gras in..

Toen het middag was nam Jesse's vader ons mee naar Hilversum. Toen we daar aan kwamen zagen we een hele mooie speeltuin met een piratenboot.. Ik durfde niet overal in maar ging wel mee met een grote schommel waar je in kon liggen. Ook broertje Sem lag samen met mij in die schommel. Ik vond het wel een beetje eng en kneep af en toe mijn oogjes dicht.
Gelukkig gingen we ook een ijsje eten en kreeg ik zowel een likje van Jesse als van Sem… Een lekker Angry Birds ijsje mmmmmm..

20140622_142827.jpg20140622_143710.jpg

 

Toen weer terug naar huis.. Ik mocht met Jesse voorin de auto, dat vond ik erg mooi want dan kon ik alles goed zien.. Maar Jesse viel zowat in slaap dus ik heb snel met mijn konijnenstaart onder zijn neus gekriebeld en toen was hij weer wakker.

Nog even leuk in de tuin gespeeld en lekker gegeten.  De drie broers gingen douchen, dus heb ik me ook maar even achter mijn konijnenoren gewassen. Pyjama's aan, tanden poetsen nog even TV kijken en daarna naar bed… Jippie weer in dat gave bed.. lekker slapen, want morgen weer naar school….

Het was een erg leuk en gezellig weekend Jesse, bedankt !!20140622_152920.jpg