11 FEBRUARI 2009

Dat is een tijd geleden dat ik weer wat van me heb laten horen he ?!? Maar er is dan ook wel weer wat gebeurd.. Allereerst was opa Kip 27 januari jarig. Daar wilde ik natuurlijk graag naar toe. Ik had ook een leuk kadootje voor hem gekocht. Tante Marga, Anita en Joey kwamen ook bij opa op visite. Dat vond ik helemaal gezellig.. Verder ben ik natuurlijk ook bij opa en oma Vis geweest. Die hebben me een keer een gekke zonnebril opgezet..

Papa en mama zijn druk bezig met het ziekenhuis om voor mij een broertje of zusje te maken. Ik hoop dat dat lukt want dan kan ik lekker de baas spelen.. Ik ben toch de oudste dan :). Ik kan ook steeds beter lopen. 31 Januari heb ik voor het eerst in het bos gelopen. Maar dat was nog wel een beetje moeilijk hoor... Die grond is zo bubbelig, dus val ik vaak. Ik vind de blaadjes wel erg leuk om tegen aan te schoppen.

6 Februari zijn we met ome Rein en tante Lies naar center Parcs in Drente gegaan. Dat was voor mij alweer de zoveelste vakantie. Maar het was wel erg leuk. Zeker in de Action Factory. Dat is een hele grote hal met allemaal kinderspeeltjes... Hobbelpaarden, auto's kruipgangen... noem maar op. Ik kon me daar de eerste dag zelfs tot kwart voor 11 's avonds vermaken !!! Zaterdag moesten papa en mama even heen en weer naar Utrecht, om te kijken hoe het ging.. Dus oom en tante pastten op... In het huisje hadden we ook weer een bad. Dat wil ik thuis ook wel, lekker warm en spetteren.. Ook ben ik vrijdag samen met mama en zaterdag met tante Lies in bad geweest.. Nog meer feest! Ik ben ook weer in de dierentuin geweest, maar daar was ik zo moe, dat ik niet alles heb kunnen zien. Wel weer even gekeken of de geitjes er nog waren en volgens mij kenden ze me nog.. Daarna lekker gezwommen, wel drie kwartier lang en toen was papa het zat... zat te zeuren over zijn rug, zwak he ? Maar het was wel erg leuk om door het water heen te stappen, daar kon ik geen genoeg van krijgen. Helaas kon er geen foto's gemaakt worden, omdat de lens steeds besloeg... Zondagavond nog wat gegeten en toen zijn we al naar huis gegaan, omdat papa en mama de volgende dag weer naar het ziekenhuis moesten... Ik vond het wel erg leuk. De volgende vakantie duurt nog wel even, dan gaan we heeeeeel ver weg, naar Frankrijk of zoiets. Ik ben benieuwd...Klik HIER voor de foto's...

Groetjes en een dikke kus van Jesse