Jesse's feestje

Reuzespannend was het voor Jesse, maar natuurlijk ook voor ons. Het eerste verjaardagsfeestje en gelijk in totaal 12 kinderen. Alle vriendjes en vriendinnetjes werden rond half elf bij ons thuis gebracht waarna we met drie auto's richting Superfun in Amersfoort gingen. Opa Kip en Oma Vis reden gelukkig mee. Eenmaal aangekomen werd eerst de taart aangesneden. Een versierde appel-kruimel vlaai (is het enige wat Jesse lekker vindt). Luidkeels werd er gezongen en onder het genot van limonade werd de taart verorberd. Eindelijk de taart op, want Jesse wilde natuurlijk al die kadootjes uitpakken. Hij begon met de grootste en hierin zat een koffer op wieltjes die Jesse altijd al had willen hebben :) Verder nog heel erg veel leuke dingen gekregen als Lego, een dino die je uit moest hakken noem maar op.

Hierna gingen de schoenen en uit en moest iedereen gekke schoenen aantrekken. Wegingen bowlen. Iedereen had er reuze veel zin in. Er werden twee groepjes van 6 gemaakt waarna die op hun eigen bowlingbaan de wedstrijd aangingen. Na drie kwartier werden de meesten het wel zat en gingen de schoenen weer uit. Om 13 uur stond er patat met een snack klaar. Dat was feest en na een uurtje bowlen had iedereen wel trek gekregen.

Na een WC rondje werden de kids losgelaten in het speelgedeelte. De vulkaan was als eerste aan de beurt en iedereen klauterde omhoog om vervolgens weer naar beneden te roetsjen.... Na twee uur waren de meesten wel moe aan het worden en werd iedereen bijeengeroepen om een ijsje uit te zoeken. Ondertussen opa en oma gebeld zodat we na het ijsje naar huis konden. Het was een superleuk feestje en Jesse heeft het heel erg naar zijn zin gehad....

FOTO's