WEEK 42

4 tot en met 10 november 2008

Deze week lekker genixed... Geestelijk voorbereiden op het komend weekendje Center Parcs :) Woensdag een half dagje naar oma Vis, want vaders had late dienst, dus hoefde pas om 12 uur te beginnen. Donderdag was Rosa natuurlijk weer op bezoek. Lekker met Jesse gespeeld. Die avond kwamen ome Rein en tante Lies eten. Om het weekend goed in te luiden hebben we heerlijk bij Sophie gehaald. Op tijd naar bed, want rond een uur of 11 zouden we de volgende ochtend wegrijden richting America. Een weekendje, maar het lijkt wel of we twee weken weggaan, zoveel spullen moeten er mee voor zo'n kleintje. Gelukkig hebben we een dakkoffer, anders kon Yco achter de auto aanrennen :) We waren lekker op tijd in America, het Meerdal. Eenmaal in het huisje moest Jesse dit natuurlijk meteen kruipend verkennen. Dat deed hij dan ook naar hartelust. Vaders en ome Rein gingen even boodschappen doen en kwamen een vervelend terrasje tegen. Daar moest natuurlijk een biertje gedronken worden. Bovendien was de winkel toch pas om half drie open. Daarna huiswaarts en met z'n allen richting het centrum. Tante Lies ging met Jesse even in de speeltuin. Met z'n allen wat drinken en eten. De dames zouden een taxi pakken richting de feesttent in America, maar er was geen taxi meer te krijgen. Dus heb ik ze ernaar toe gebracht en weer gehaald. Dus eerst terug naar het huisje en ff heen en weer crossen. Jesse in bed, open haardje aan en lekker nixen. Tot de dames belden dat ze opgehaald wilden worden. Die hadden wel lol gehad bij Rowwen Heze, dat was wel te zien. Daarna lekker naar bed. De volgende dag ging Jesse eerst lekker met mama in bad. Dat vond hij erg leuk, zo'n groot bad. Lekker spatteren.. Daarna even een dutje doen. Eenmaal waker vertrokken we richting het centrum om even een "bommetje" te maken. Jesse in het babybad. Dat was weer een beleving !!! Eerst met mama en toen heel lang met papa. Dat vond ons waterratje super !! Daarna het geijkte eten en drinken. Nu was het de beurt voor de dames op Jesse te passen en de heren vertrokken per fiets naar de feesttent. VET FEEST natuurlijk SUPER ! Terwijl de heren aan het dansen waren, hadden de dames een flink fikkie gestookt in de open haard. Omdat papa en ome Rein elkaar kwijt geraakt waren, kwamen we op verschillende tijden terug.. Ome Rein was er eerder, want vaders kwam om kwart over 1 het huisje binnen zeilen, toen lag iedereen al te slapen. De laatste dag bestond weer uit lekker zwemmen, bowlen, eten en drinken... Tijdens het eten is er een leuke groepsfoto gemaakt !! Zo zat het weekend er alweer bijna op. Vandaag dan alweer thuis gekomen. Helaas heeft ons ventje een virus opgelopen in het zwembad, en is daarvan behoorlijk ziek. Geen honger meer, en dat zegt al heel wat voor het mannetje !! Diarree, overgeven, koorts... allemaal niks dus. Maar eens kijken hoe dat gaat aflopen de rest van de week...... VOOR DE FOTO'S KLIK HIER

 

WEEK 43

11 tot en met 17 november 2008

ZIEK !! Dat overheerste vooral afgelopen week. Onze kleine superheld was dus ziek thuis gekomen na een weekendje Center Parcs. En dat ging niet goed.. Ten eerste had hij geen in om te eten, dus dan is hij ECHT ziek... Dinsdag gelijk naar de dokter, die vertelde dat het een darmvirus was en erg heerste op het moment. Dus zorgen voor voldoende vocht en afwachten... Verder in de week was het alleen maar lusteloos, diarree en spugen. De wasmachine draaide op volle toeren om alle boxkleden, pyama's en kleding weer schoon te krijgen. Woensdagmiddag toch voor de zekerheid nog eens met de huisarts gebeld, want hij hield echt niets binnen. Die adviseerde om Jesse zakjes ORS (soort zoutoplossing) te geven, zodat hij in ieder geval vocht vasthield en dan ook niet snel uitdroogde. Woensdagavond kwamen ome Rein en tante Lies langs om de foto's en film van Center Parcs te kijken. Toen die weg gingen begon, alsof dat niet genoeg was, vaders woensdagavond ook nog ziek te worden. Ook ik heb drie dagen plat op bed gelegen. Dus moeders het verpleegstertje, had het erg druk. Natuurlijk waren de opa's en oma's erg ongerust en kwamen nu en dan eens kijken bij het zielige mannetje. Donderdag was Jesse het meest erg ziek. Hij bleef nu zelfs stil op schoot zitten !!! Als een vaatdoekje, volledig lusteloos lag hij daar. Echt zielig. Na donderdag ging het gelukkig allemaal stukje bij beetje beter :). Vrijdag is moeders dan ook maar thuis gebleven om goed voor de zieke mannetjes te zorgen.. Ons mannetje kreeg vrijdag weer trek, en leek zelfs een inhaalslag te maken, want hij had nu alleen maar honger !! Zaterdagmiddag hebben Jesse en ik nog even naar de intocht van Sinterklaas gekeken. Hij begrijpt het natuurlijk niet, maar vond het wel leuk om terug te zwaaien naar al die mensen !!! Uiteindelijk konden we gisteren, zondag, zeggen dat hij weer beter was. Dus bijna een week geduurd !! Maar nu is hij weer de oude, niet te houden en heerlijk druk weer. Dat is ons Jesse-Jan !! Zondagavond zijn alleen ome Rein en tante Lies nog even geweest, om natuurlijk het weekend af te sluiten met een Sophietje... Vanavond zijn opa en oma Kip nog even langs geweest om te kijken hoe goed het gaat met het kleine ventje. En hij is weer helemaal top ! Crosst weer lekker in zijn loopstoel en is weer helemaal blij !!!!!!!!

 

WEEK 44

18 tot en met 24 november 2008

Gelukkig is ons mannetje weer helemaal de oude.. Lekker lachen spelen en vooral druk zijn :) Woensdag is moeders dan ook weer aan het werk gegaan en heeft tante Lies opgepast. Dat was natuurlijk weer feest. Donderdag zijn we bij een ander huis gaan kijken. Het huis was erg leuk, maar helaas hebben we vandaag te horen gekregen dat het niet gaat lukken :( Najah helaas. Vrijdag is Jesse bij opa en oma Kip geweest. Die hebben Jesse ook in bad gedaan. Dat was feest in zo'n grote douche. Lekker binnen gespeeld, want het weer was erg slecht... Zaterdagmiddag kwamen opa en oma Vis nog even langs. 's Avonds waren we heerlijk met z'n drieen. Gisteren zijn we bij ome Rein en tante Lies geweest en lekker gegeten. Jesse heeft daar ook heel goed geslapen, toen hij eenmaal zijn buikje vol had. Superhard crossen in zijn loopstoel !! Vandaag heeft oma Kip even op Jesse gepast, omdat we naar de hypotheekshop moesten. Helaas waren we daar snel weg :( Verder heeft Jesse leuk met mama gespeeld op de vloer en ligt hij nu weer tevreden in zijn bedje te slapen.... Voor de foto's van afgelopen week.... KLIK HIER.