Hallo ik ben Jesse.

Ik ben als eerste geboren op 21 januari 2008 en ben ddan ook de oudste van mijn broers. Ik was altijd erg gek op duplo en bouwde de mooiste treinbanen en kastelen. Nu ben ik vooral gek op lego. Ook muziek luisteren en buiten spelen ben ik gek op. Van Sinterklaas heb ik afgelopen keer een tablet gekrege. Hier speel ik graag spelletjes op. Af en toe mogen we ook spelletjes op de Playstation doen !

Knutselen en tekenen doe ik ook erg graag. Ik zit op zwemles en hoop binnenkort mijn diploma te halen. Dan mag ik van papa en mama een andere sport doen. Ik wil op Judo, voetbal, fiets crossen... Ik kan niet kiezen :) TV kijken vind ik ook erg leuk, vooral Buurman en Buurman en Spongebob. Cars is mijn lievelingsfilm. Ik heb een hele coole fiets en ik fiets allang zelf naar school, naast mama. Ik heb ook heel veel leuke vriendjes/vriendinnetjes. Die komen heel vaak bij onsspelen of ik bij hun. School vind ik nu ok erg leuk.

Papa probeert altijd een leuke foto va mij te maken, maar ik ga altijd lekker een gekke "bek" trekken. Ook deze foto zie ik er een beetje gek uit :) Voor nog meer gekke foto's kun je op deze site zeker terecht.

Groetjes Jesse....