13 November, de dag waar Sem al lang naar uit keek... De dag waarop hij eindelijk zijn Nintendo 3DS XL kreeg. Dat was natuurlijk de eerste "verrassing" van onze net 6 jaar geworden blonde knaap...Helemaal in zijn sas ging hij na het uitpakken naar school. Later die ochtend gingen wij ook naar school met de zelfgemaakte eikels. Dit was de traktatie, want Sem mocht natuurlijk op school trakteren. Allereerst werden er allerlei lieddjes voor hem gezongen en mocht hij bovenop de tafel staan. Daarna de kaarsjes uitblazen en de lekkernijen ronddelen in de kring. Dit werd lekker opgepeuzeld en Sem mocht samen met twee vriendjes de klassen rond met zijn kaart. Hierop schreven alle juffen en meesters de felicitaties... Wij gingen weer naar huis om rond twaalf uur weer terug te komen....

Samen met opa Kip stonden we om twaalf uur op het plein. De kinderen die waren uitgenodigd liepen op ons af en met de auto gingen we naar Superfun !! Of dat fun was !! Eerst taart eten, zingen en kadootjes uitpakken. Heel veel bonnen zodat Sem nog wat spelletjes voor zijn DS kon kopen.Toen kon het niet langer duren of de kids renden als een dolle de indoor speeltuin in... Een hele middag spelen afgewisseld met limonade en een ijsje. Glijden, springen, mega legoblokken en natuurlijk het meest populaire onder de kids was wel de vulkaan..Op het laatst een patatje en een snack naar binnen gewerkt. Helaas was hierna het feestje alweer voorbij en werden de kids netjes thuis weer afgeleverd.... Een superleuke dag..

Natuurlijk werd er ook nog een feestje voor de familie en vrienden gegeven. Dit was de zondag erna. Ook daar werd gezongen, taart gegeten en de nodige kado's in ontvangst genomen... Het was gezellig en natuurlijk waren er ook lekkernijen en drinken... Op het eind van de middag was zelfs Sem wel moe van het drukke weekend, maar volop genoten... op naar de 7 :)

FILM